Schoolgids/VO gids

Schoolgids van RKBS de Klimboom
Wat heeft De Klimboom u en uw kind te bieden? De Klimboom gaat ervan uit, dat uw kind ook kind mag zijn en de ruimte moet krijgen om zich te kunnen ontwikkelen, maar ook om te kunnen spelen. Ons pedagogisch en didactisch handelen sluit hier uitstekend bij aan en vormen een solide basis voor de verdere toekomst van uw kind. Wij werken vanuit de onderwijsbehoefte van ieder kind. Respect voor elkaar is als basis in de school algemeen aanvaard en wordt ook gehandhaafd. Mede door de goede sfeer hebben de leerlingen het prima naar hun zin op onze school.

In deze schoolgids informeren wij u over ons onderwijs in algemene zin, de organisatie van ons onderwijs, de zorg voor onze leerlingen en over allerlei praktische zaken.

2024_2025 Schoolgids

Schoolkeuze, de VO gids
Ook wordt er ieder jaar een VO gids uitgebracht die de kinderen van groep 8 ontvangen om hun te helpen in hun schoolkeuze.
Omdat op dit moment door alle Covid-19 maatregelen er geen open dagen plaats vinden is het oriënteren op scholen lastiger.
Daarom bied de onderwijs communicatie groep (VO gids & PO wijzer) ook een website van de VO gids met de meest actuele informatie over de scholen uit onze regio.

Ook kunnen de leerlingen op de individuele schoolpagina’s van de VO Gids rechtstreeks in contact komen met een VO school. Deze service zorgt er voor dat de voorbereiding van uw leerlingen bij hun keuze gestructureerd en overzichtelijk wordt.

www.devogids.nl